.

Filtruj według

Marka

Marka

Cena

Cena

  • 25,00 zł - 59,00 zł

WEGAŃSKI

WEGAŃSKI

Aktywne filtry

  • Marka: Auna
  • Marka: Ofiga

Skwalan z trzciny cukrowej Sama Słodycz to jeden z najbardziej uniwersalnych emolientów na rynku. Wszystko to dzięki jego sensorycznemu profilowi, biokompatybilności i wyjątkowo mocnej kompozycji. Badania wykazały, że skwalan z trzciny cukrowej ma ponadprzeciętne właściwości nawilżające, nadające skórze sprężystość i elastyczność.

Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie

Naturalny olejek pomarańczowy otrzymywany jest przez tłoczenie na zimno skórek dojrzałych słodkich pomarańczy. Posiada świeży, charakterystyczny, słodki zapach pomarańczy.

Olejek destylowany z owoców niewielkiego tropikalnego drzewa May Chang (Litsea cubea), spokrewnionego z cynamonem i występującego we wschodniej Azji. Określany jest „olejkiem spokoju”, gdyż ma wielki wpływ w zakresie promowania fizycznego relaksu i psychicznego odprężenia.

Olejek lawendowy jest olejkiem eterycznym uzyskiwanym ze świeżych roślin rodzaju Lavandula (Lawenda) z rodziny Lamiaceae (Jasnotowate). Jest on bezbarwną lub jasnożółtą cieczą o charakterystycznym słodkim, ziołowo-kwiatowym zapachu.

Ostatnie sztuki w magazynie

Tea Tree Oil, czyli olejek z drzewa herbacianego pozyskiwany jest z liści drzewa rosnącego w Australii i Nowej Zelandii o łacińskiej nazwie Melaleuca alternifolia.

Ostatnie sztuki w magazynie

Relaks w kwiatowej postaci

 

W naszej nowej ofercie znajdziesz wegański olejek jaśminowy, który cechuje się mnogością dobroczynnych działań. Niesamowicie intensywny, kwiatowy zapach z miejsca wprawia w dobry nastrój, stanowiąc tym samym naturalny antydepresant. Kojący aromat jaśminu pomaga zwalczać bezsenność, przywraca wewnętrzną harmonię i dodaje energii.

Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie

Luksus na Twojej skórze

 

Poczujesz go natychmiastowo, wcierając w ciało nasz olejek do ciała o zapachu i wyglądzie szampana z górnej półki. Kosmetyk odznacza się suchą konsystencją, więc nie pozostawia żadnych plam na skórze oraz ekspresowo się wchłania. Już sama aplikacja to czysta przyjemność!

Olejek ze słodkich migdałów, rafinowany, tłoczony na zimno

 

 

 Olej tłoczony na zimno z nasion drzewa migdałowego. Nadaje się do każdego rodzaju skóry, jest lekki, dobrze wchłaniany, posiada delikatną konsystencję. Jest surowcem niezwykle uniwersalnym i funkcjonalnym.